Massage i Kungälv

Hej där på er alla denna underbara och fantastiska dag och varmt och hjärtligt välkomna hit! Jag hoppas ni mår bra och att ni haft en bra start på dagen. Snart ska jag ut och jogga, men innan jag gör det hade jag tänkt att hinna med att skriva ett inlägg om ett företag som finns till för alla er som vill få massage i Kungälv. Företaget heter Lilla Massagestugan Vedhall och dit har jag gått några gånger och jag är mycket nöjd med hur hjälpt jag har blivit utav den massage jag har fått där.  

Jag har som sikte att springa ett maraton och har börjat öva för ett par veckor sedan och givetvis fick jag ont mest i benen, men även i ryggen, och jag som vill kunna fortsätta träna förstod att jag var tvingad till att göra någonting åt problemet om jag inte skulle få ställa in mina träningspass, så jag bokade massage på Lilla Massagestugan Vedhall. Hjälpen kom på en gång. All stelhet och värk liksom försvann på en tio minuter en kvart och sedan var jag som en ny människa. Jag kunde ge mig ut och springa redan dagen efter och jag har bestämt mig för att massage ska vara ett stående inslag i mitt liv liksom löpningen. Det här är ett företag som finns till för alla i eller i omnejd av Kungälv som är intresserade av massage, och jag kan lova er att ni som väljer att gå dit inte kommer bli besvikna. Nu hade jag inget mer att dela med mig till er, i alla fall inte specifikt om just detta. Jag hoppas att ni alla tyckte att det var bra att ni fick reda på att det här företaget finns och att ni bokar er en tid så fort som möjligt.