Tapping for Living

Att få slippa må dåligt i Norrköping är det inte för bra för att vara sant? Nej, verkligen inte. Jag talar utifrån egen erfarenhet när jag nu berättar för er här i bloggen att hur mörkt det än kan vara och oavsett vad det är för problem man brottas med så finns det nu hjälp att få om man som jag väljer att gå till denna mottagning som heter Tapping for Living. På det här stället så är personalen vana att möta människor med olika slags problem. De som jobbar där är utbildade i psykisk ohälsa och har kompetenser inom flera olika områden som depressioner, ångest eller psykiska sjukdomar och jag kan lova er att de inte lämnar någon i sticket. De har ett stort kontaktnät också med andra vårdinrättningar och det finns experter både på Tapping for Living och utanför dessa lokaler, det vill säga psykologer, psykiatriker och flera andra behandlare. Skulle det vara så att det som just du behöver hjälp med inte kan ordnas med på Tapping for Living, av någon orsak, så slussas man vidare dit hjälpen finns. Men jag lovar, de flesta får god hjälp direkt på stället.  

 

Det har varit en trygghet för mig att få gå dit regelbundet som jag har gjort de senaste månaderna och jag har fått in en rutin i min vardag i och med att jag går dit. Jag är inte tillräckligt stark ännu för att börja jobba men jag har ändå något vettigt att göra de dagar jag går dit. Jag har fått hjälp med att komma till insikt om varför jag mår dåligt men också fått lära mig att inte fastna för mycket i det som har varit. Det är vart jag är på väg nu som räknas. Fler personer borde få slippa må dåligt i Södertälje. Ta kontakt med Tapping for Living, då kan det bara bli bättre.