L9 Fitness, ett bra gym i Trelleborg

Då var det dags att stänga av surfplattan för den här veckan och släcka ner på kontoret men först får det bli ett sista inlägg för denna veckan här i min blogg om ett gym i Trelleborg som heter L9 Fitness. Tänk att jag som är en kvinna på 50 har börjat på gym! Det trodde jag aldrig skulle hända. Jag har ju länge kämpat med vikten och otaliga är alla de dieter som jag provat, alltifrån banandieten till 5:2 dieten med resultatet att jag först minskat något i vikt och sedan ökat i vikt ännu mera. Men så hörde jag talas om ett gym i Trelleborg som heter L9 Fitness för det var min kompis Gunilla som berättade för mig om att hon hade börjat där och att hon på ett enda träningspass kunde bränna upp till 500 kalorier. Jag såg att hon minskat i vikt och jag sneglade avundsjukt på hennes snygga figur. Hon hade inte ändrat på kosten, endast börjat med träning. Det här tänkte jag att jag också ville prova och nu har jag varit en hängiven deltagare på Curves olika slags aktiviteter den senaste 2 månaderna och jag har gått ner hela fem kilo i vikt.  

 

Är du också träningsintresserad så kan du välja på en hel del på L9 Fitness. Det finns gruppträning, seniorpass, personlig träning, familjeträning och en hel del mer. Jag tänker mig så här, att klicka här, så kan du få läsa mer om vad de har att erbjuda och vem vet, kanske detta blir en nystart också för dig? Jag har väldigt roligt när jag går hit och tränar och denna nya vana som jag infört den har jag tänkt att fortsätta med. Det här med träning det är ju faktiskt bra för alla.