Jag var på en underbar massage igår.

Igår var jag på en underbar massage. Det var väldigt avkopplande och gjorde mig mycket lugnare. Jag kände mig som om jag hade varit på en spa-dag, och det är verkligen något jag skulle rekommendera för alla. Jag har aldrig haft en sådan bra upplevelse på en massage!

Det finns många företag som erbjuder massage och det företag som jag gick till är ett företag här upp i Kiruna. Innan jag flyttade till denna vackra stad så var jag på flera olika företag runt om i landet och jag har fått massage flera gånger, men jag har aldrig fått en massage som har varit lika bra som just denna. Jag har verkligen kommit till den slutsats att det är ett mycket bra företag, och jag skulle vilja rekommendera det till alla. Jag är säker på att du inte kommer att bli besviken!

Vad händer i kroppen när man får den här typen av behandlingar? Ja, det finns en hel del forskning som har gjorts på området och man har kommit fram till att det är nyttigt för både kroppen och själen. Man blir avkopplad och slappnar av, och det är viktigt för både kroppen och själen. Jag kan verkligen rekommendera dessa behandlingar! En annan sak som händer är att det utsöndras ocytocin, som är ett må-bra hormon som gör oss lyckliga. Detta är något som gör mig mycket lugnare! 

Det finns många olika typer av massage, och man kan välja den som man gillar bäst. Jag har aldrig provat thaimassage eller andra typer av exotiska massager, men jag vet att det finns många personer som har provat dem och de har verkligen haft bra erfarenheter av det! Om du är en av dem som har testat så får du gärna skriva om din upplevelse av detta nere i kommentarsfältet. Hejdå!